Återanvänd arbetshandskarna

Arbetshandskar är en viktig produkt, inte minst för att ha rätt skydd för bäraren. Berendsen erbjuder ett komplett hyrkoncept som ger ditt företag ett miljöekonomiskt alternativ för att hantera och återvinna arbetshandskar med full kontroll genom våra effektiva och helautomatiserade logistiksystem.

Servicen innebär att vi tar över och hanterar inköp, lagerhållning och distribution hos dig som kund, samtidigt som vi återvinner och kvalitetskontrollerar handskarna på våra tvätterier när vi hämtar dem för tvätt. Våra effektiva logistiksystem håller full kontroll över vad som lämnas ut, men även vad som återlämnas till våra återlämningsstationer av bäraren. Konceptet genererar förutom en kostnadseffektiv och fullt kontrollerad lösning för arbetshandskar och andra skyddsprodukter, ett grönare alternativ som tar till vara på produkter som annars skulle slängas helt i onödan.


Fördelar
• Bättre kostnadskontroll, full spårbarhet och minskat svinn
• Minskad administration och hantering
• Miljövänlig återvinning och en grönare lösning för att minska "slit och släng" förbrukning
• Säkerställt användande av rätt sorts skyddsprodukter för respektive arbetsområde eller avdelning genom våra effektiva logistiksystem


Konceptet lämpar sig bäst för industrier där det finns en hög förekomst av smuts, olja eller annat vätska. Vill du veta mer – kontakta oss genom att fylla i dina uppgifter till höger!