Dirty little secrets…

... sex av tio kollegor tvättar inte händerna efter att de besökt toaletten.

  • Ökar antalet användare som utför en komplett handtvätt med upp till 90 %.
  • Förbättrar handhygienen på din arbetsplats.
  • Minskar bakteriespridningen.
  • Guidar besökaren till en komplett handtvätt med ett diskret blinkande ljus.
  • Ger ditt företag kundanpassad statistik för hur god handhygienen är på er arbetsplats.


Berendsen LightGuide är en serie högkvalitetsdispensrar med inbygda sensorer som guidar toalettbesökaren genom en korrekt och hygienisk handtvättsprocedur.

Följ bara ljuset

De nya hygienprodukterna "Berendsen LightGuide", har utvecklats för att skapa rätt beteende gällande handhygien efter toalettbesöket. En sensor registrerar att toaletten är i bruk och gör att varje dispenser i systemet börjar blinka i en bestämd sekvens. Användarna får en vänlig "knuff" som uppmanar dem till rätt handtvätt genom att helt enkelt följa de blinkande lamporna.

Vill du förbättra handhygienen på din arbetsplats eller bara veta mer?

Kontakta oss!

Namn*
 
 
Postnummer*
 
Telefonnummer*
 
 
Meddelande
 
 
Företag*
 
 
Email*
 
 
 
 

Vi värdesätter god arbetsmiljö otroligt högt och rätt toalettlösning är en viktig del i det. Att vi valde Berendsen LightGuide är dels för att vi vill vara i fronten designmässigt men också för att vi vill ha friska medarbetare, säger Michael Esplinger, CFO på Deloitte. 

Läs berättelsen Läs berättelsen
 
Våra tester visar att det fungerar
 
Vi genomförde ett stort antal tester i fyra länder: Danmark, Sverige, Norge och Nederländerna. Testerna gjordes på över 20 000 toalettbesökare på platser som kontor, industrier och sjukhus.
 
Första bilden visar användandet av tvål, papper och handdesinfektion innan Berendsen Lightguide installerats."After" indikerar på skillnaden efter att Berendsen Lightguide installerats på de olika toaletterna. Genom de blinkande ljusen ser vi en ökning med 90% av antalet användare som gör en komplett handtvätt.
 
Ta reda på hur det fungerar under rubriken Berendsen LightGuide Produkten