Förstärk profilen och upplevelsen

Berendsen erbjuder hyrlösningar för dukar och servetter till alla miljöer; till den klassiska restaurangen, det rustika haket, den världskända gourmetrestaurangen och det trendiga cafét. Finn den lösning som passar dig bäst, kombinationsmöjligheterna är oändliga!

Vi erbjuder olika koncept:

Vitt

Vita dukar och servetter framstår alltid som vackert, klassiskt och stilrent. Vi erbjuder ett brett soriment - du kan välja mellan fyra olika kollektioner: Berlin, Classic, Skagen och Chaine. Vårt storleksutbud är brett, så vi kan alltid finna en duk eller servett som passar till just ditt bort.

Färgat

Vackra och stilrena och polyesterdukar- och servetter som håller färgen och måtten - tvätt efter tvätt! Vi erbjuder tre olika kollektioner, både för servetter och dukar: Stockholm, Skagen och Bistro. Kollektionerna ger möjlighet till flexibel och varierad dukning.

Vikta servetter

Utöver våra fyra kollektioner erbjuder vi leverans av vikta servetter. De färdigvikta servetterna ger ett vackert och enhetligt uttryck eftersom de alla viks på samma sätt. 

Servetterna kan vikas på olika sätt, allt från en klassisk och enkel vikning till en gourmet- eller besticksvikning. Med maskinvikta servetter fås garanterat en vackrare finish på servetterna och en bättre hygien, men även mer tid över för personalen att fokusera på annat!