Vi kan det där med smarta arbetskläder

Vi har möjligheten att alltid ha full koll på vems arbetskläder som är var, och vi kan se till att rätt storlek alltid kommer till rätt person - naturligtvis i rätt tid. 

Unilin heter det smarta lilla chip, som sitter insytt i alla plagg, och som hjälper oss hålla ordning och reda på alla hundratusentals plagg i vårt system. Med hjälp av chipet och vårt datasystem ser vi till att personalen får tillbaka sina egna arbetskläder efter att vi tvättat och skött om dem. Eftersom chipet också berättar var i systemet varje plagg finns, rent eller smutsigt, kan vi alltid hjälpa våra kunder att uppfylla deras krav på t ex hygien.
 
Vi har inte nöjt oss med det. Vi erbjuder även en service vi kallar Unimat - ett helautomatiserat klädförråd där de anställda själva hämtar ut rena arbetskläder och lämnar sina smutsiga. Att ladda automaten och se till att den är välfylld tar vi hand om. Ta ett titt på filmen nedan, där vi berättar mer om vår Unimat-service. 
 
Smarta och enkla lösningar som gör hanteringen och användningen av arbetskläder både smidigare och mer effektiv helt enkelt!