Låt oss ta hand om både golv och miljö

Det är inte bara i snö och slask som det gömmer sig farligheter. Minst lika mycket miljögifter och tungmetaller finns i den torra smutsen. 

Eftersom Berendsens mattor, speciellt entrémattorna, är så effektiva på att fånga upp allt detta kan det vara skönt att veta att vi renar vårt avloppsvattnet. När vi tvättar entrémattorna tar vi nämligen hand om miljöfarligheter som tungmetaller i egna reningsverk som renar avloppsvattnet. Samtidigt kontrollerar vi entrémattorna så att de är hela och representativa. Och lika effektiva som om de var nya.

Så, låt oss ta hand om både golvmiljö och miljön runt om oss. Vill du veta ännu mer om vårt miljöarbete kan du titta här.

Svanen

Hos oss på Berendsen är miljöarbetet en integrerad och viktig del av vårt dagliga arbete. Vår absoluta ambition är att producera energisnålt, förbättra vår miljöprestanda, använda etiska affärsmetoder samt ställa miljökrav på våra leverantörer. Därför är vi stolta att våra mattvätterier i Fristad, Arlöv och Veddesta nyligen blivit Svanencertifierade. Certifieringarna är ett bevis på att vi arbetar på ett sätt som respekterar och tar hänsyn till miljön och vår omvärld. Tvätten blir ren med minimal påverkan på miljö och klimat och vi kan nu addera Svanen till våra befintliga miljö- och kvalitetscertifieringar. 

 

          

Certifieringen innebär att majoriteten av våra mattor och moppar, tillsammans över 15 000 ton, tvättas enligt hårda krav på miljö och hälsa varje år.

Detta kan också vara intressant för dig

http://www.berendsen.se/entremattor
http://www.berendsen.se/entremattor
Entrémattor

Entrémattor

Se till att hålla smutsen på mattan, och få en bättre inomhusmiljö.
Läs mer
http://www.berendsen.se/berendsen-line
http://www.berendsen.se/berendsen-line
Berendsen Line

Berendsen Line

Håll händerna rena och toaletten fräsch med Berendsen Line.
Läs mer
http://www.berendsen.se/om-oss
http://www.berendsen.se/om-oss
Om Berendsen

Om Berendsen

Läs mer om Berendsen och vår hyr- och tvättservice. Vad kan vi göra för er?

Läs mer