Protection Academy

Det huvudsakliga syftet med Protection Academy är att hjälpa skyddsombud, men även inköpare och plaggbärare att förstå certifieringar och de praktiska aspekterna av att använda skyddskläder.

Om du är ett skyddsombud eller arbetar med säkerhetsfrågor i ditt företag, borde Protection Academy från Berendsen vara av särskilt intresse för dig.

Syftet är att fördjupa dina kunskaper om rådande certifieringar och hur plaggen är utformade för att hålla plaggbärarna säkra. Vi kommer att beröra områden som omfattar fördelarna med att använda certifierade plagg och de nackdelar du kan uppleva när du bär den här typen av arbetskläder.

Webinars

I ditt sökande efter kunskap har du möjlighet att delta i något utav våra webinars som vi arrangerar med fokus på olika teman. Mer information om våra webinars hittar du i menyn till vänster, här hittar du även en länk till våra Whitepapers gällande Flamplagg och High visibilitykläder. Genom att följa länkarna på sidan kan du enkelt ladda ner informativa PDF:er där vi delar med oss av kunskap och erfarenheter.

För er som aldrig deltagit i ett webinar tidigare eller inte vet vad det är:
Webinar är en förkortning för webbaserat seminarium. Det är en presentation, föreläsning, workshop eller seminarium som överförs via webben med videokonferensprogramvara. Som mottagare behöver du inte något speciellt program. Allt du behöver är en stabil internetuppkoppling och Flash Player installerad. Vid anmälan skickas en länk med en inbjudan till dig.

Har du frågor kring skyddskläder och certifieringar, är du givetvis välkommen att kontakta oss på protectionacademy@berendsen.se.