Vi hjälper er

Du är i goda och kunniga händer.

Våra kundansvariga och servicekonsulter kan ge dig svar på dina frågor om kläder, rengöringssystem, skor, skyddsglasögon och logistik. De har erfarenhet och vet vad som är bäst för ditt kontrollerade område.

Med vår totallösning får ni rätt verktyg och utbildning för de anställda; utbildning i användningen av MicronSwep®, utbildning i rätt beteende i renrum och utbildning i hur man byter från vanliga kläder till renrumskläderna.

Vår internationella närvaro gör det möjligt att dela kunskap över många länder. Vi har utsett en särskild produktutvecklingsgrupp som följer de senaste trenderna på marknaden, analyserar kundernas behov och lägger till nya produkter och tjänster i vårt sortiment. Vi anordnar också renrumsseminarier för våra kunder, där man kan träffa kollegor och utbyta kunskap.

 

Kontakta vår Renrums-anläggning i Nyköping på 

0155-20 96 00 • kundservice.nykoping@berendsen.se

Ett framgångsrikt partnerskap på den ryska marknaden – ett läkemedelsföretag var inte villigt att kompromissa med den höga kvaliteten på sina nuvarande renrumskläder och beslutade därför att be Berendsen följa med dem till den ryska marknaden.

Visa fallstudie Visa fallstudie