Välklädd personal och vacker dukning

Berendsen erbjuder alla typer av textilier och ett brett sortiment, vilket ger dig ett hav av kombinationsmöjligheter.

Vi på Berendsen har stor erfarenhet och kunskap inom såväl restaurang som café, och vi har därför alltid en lösning till hands för alla typer av miljöer och behov; oavsett om det är en klassisk restaurang, ett rustikt hak, en världskänd gourmetrestaurang eller ett trendigt café.

När du blir kund hos oss försäkrar du dig om att att du alltid har det du behöver - det kommer aldrig mer att saknas vare sig dukar, handdukar eller arbetskläder - och du kommer alltid att ha textilier som stöttar företagets profil och idé. Vi på Berendsen erbjuder nämligen ett stort urval av produkter, modeller, färger, storlekar och kvalitéer, vilket gör att du alltid kan få det du önskar, och det som passar det uttryck som du vill förmedla till dina gäster.

Alltid säkra leveranser och trygghet i vardagen

Vi tar fullt ansvar när du väljer att anlita oss för inköp, tvätt och distribution. Det betyder att vi levererar rätt produkter, i rätt tid till rätt plats. Det gör att du får mer tid över till dina kunder, och kan ge dem den upplevelse de önskar.

Tillsammans hittar vi en lösning som passar såväl ekonomi som behov - vi anpassar alltid vår hyr- och tvättlösning tillsammans med dig som kund. Klicka på bilden nedan, och vår katalog öppnas upp i nytt fönster.