Hanteras era arbetskläder för högsta säkerhet och användarvänlighet?

Skyddskläder för tuffa jobb. Berendsen har flera kollektioner som är designade för att tåla tuffare tag och dagligen skydda bäraren på bästa sätt.

Med sina slitstarka tyger och genomtänkta praktiska detaljer gör våra skyddskläder arbetet både lite enklare och mycket säkrare. Alla plagg är hårt testade både ute i verkligheten och i våra tvättlaboratorier för att garantera hållbarheten och att de alltid är lika representativa och inte minst sköna att bära. Tvätt efter tvätt, användning efter användning.
 
För flamplagg och varselkläder är det av största vikt att kläderna tvättas och sköts på rätt sätt - det finns nog inget som är farligare än falsk trygghet. Bärarna ska verkligen kunna känna sig trygga i plaggen, och att veta att kläderna skyddar - detta är självklarheter för oss på Berendsen!
 
Nedan hittar du lite mer information om våra kollektioner, men hittar du inte det du söker så tveka inte att kontakta oss! Våra specialister runt om i landet hjälper gärna till med att hitta den optimla lösningen för just er. Du kan också höra vår produktchef Johan berätta lite mer om en av våra flamsäkra skyddsplaggskollektioner: FlameQ.

Fördelar med våra skyddskläder

  • Kläderna är anpassade för tuffa tag och att vara industriellt tvättbara
  • Mängder av smarta och smidiga lösningar för pennor, nycklar etc.
  • Breda kollektioner i flera färger och storlekar

 

Ladda ner vår nya PDF och lär dig grunderna kring hiviskläder!

Klicka här

 

Lär dig mer om FlameQ

Låt vår produktchef Johan Molander berätta mer om kollektionen!