Vi har allt du behöver till toaletten

Toalettlösning, toalettartiklar, toahållare, toalettinredning, toalettprodukter, kalla det vad du vill oavsett är en ren företagstoalett är värd mycket. Visste du exempelvis att de flesta tycker att en äcklig toalett på mottagningen är värre än att behöva vänta länge på doktorn? Det gör att hälften aldrig återkommer.

Detta gäller för de flesta serviceföretag och det får snabbt konsekvenser på sista raden. Inte är det bättre på arbetsplatsen; till exempel går vi på toaletten i snitt sex gånger per dag, vi är dåliga på att torka oss om händerna efteråt och vi tar oss själva i ansiktet ungefär tre gånger i minuten. Och du vill inget hellre än att hålla dig och dina kollegor så friska som möjligt - för att undvika både sjukdagar och kostnaderna kopplade till dem.
 
En ren toalett är värd mycket - oavsett branschtillhörighet eller företagets storlek. Hos oss på Berendsen hittar du produkterna, bästa tänkbara service och all kunskap du behöver för att ge vardagen en ständigt fräsch doft. Läs mer om våra lösningar Berendsen Line.
 

Vårt toalett sortiment hittar du här.