Även om det är en självklarhet för oss vad vi på Berendsen gör dagarna i ända, så är det inte fallet för alla. Ska vi förklara det lite kort så kan man säga att vi dagligen levererar en bekymmersfri textillösning till tusentals kunder spridda över landet. 

En lite längre version är att vi dagligen gör det vi är bäst på, så att våra kunder kan fokusera på det de är bäst på: sin kärnverksamhet. Fortfarande luddigt?

Berendsen Textil Service är uppdelat i flera olika områden, där en smidig hyrlösning är den gemensamma nämnaren. Vi hyr ut kläder till industri, vård och restaurang, linne och frotté, entré- och ergonomimattor, moppar och hygienlösningar till företag i hela vårt avlånga land. Oavsett vilket affärsområde det gäller börjar vi alltid med att säkerställa behovet som finns, och konstaterar exempelvis hur många plagg som behövs och hur ofta, vilken typ av entrématta som är lämplig eller vilka dispensers som är optimala för toaletten. Därefter köper vi in och lagerhåller artiklarna, vilket gör att du som kund vare sig behöver binda kapital eller frigöra utrymme. Sedan är bollen i rullning. Vi levererar ut rena artiklar till rätt plats vid rätt tid. Samtidigt hämtar vi de smutsiga textilierna och väl framme på ett av våra 22 tvätterier tvättas och lagas de för att vara redo för nästa utleverans.

 
 
 
 

Detta kan också vara intressant för dig

http://www.berendsen.se/washroom
http://www.berendsen.se/washroom
Washroom

Washroom

Bra hygien är bra för din verksamhet, och stärker såväl profil som plånbok.
Läs mer
http://www.berendsen.se/torkdukar
http://www.berendsen.se/torkdukar
Torkdukar

Torkdukar

Vi ser till att det finns rena torkdukar på rätt plats vid rätt tillfälle.
Läs mer
http://www.berendsen.se/personalklader
http://www.berendsen.se/personalklader
Arbetskläder

Arbetskläder

Vi tar hand om era arbetskläder, så kan ni fokusera på patienterna.
Läs mer