Skräddarsydda arbetskläder för fordonsbranschen

Optimera din verkstad

Vi hjälper dig att se till att dina medarbetare har det de behöver för arbetet på rätt plats och i rätt tid. Bekväma och funktionella arbetskläder med gott om fickor och förvaring för verktygen; återanvändbara torkdukar som enkelt byts ut till nya rena; effektiva uppsugningsmattor som fångar upp oljeläckage och håller arbetsplatsen ren och säker samt arbetshandskar som tvättas och kan användas om och om igen – vi kan hjälpa dig med allt!

Ett professionellt intryck med funktionella arbetskläder

Det blir allt viktigare att göra ett professionellt intryck på kunden. Vi har ett brett utbud av profilerande yrkeskläder till all personal, vare sig det gäller försäljning och kundservice eller verkstad och lager. Allt från välpressade skjortor och representativa kavajer till tuffa workerbyxor, funktionsanpassade overaller, certifierade skyddsplagg och sköna pikétröjor.

Professional automotive workwear

Verkstadskläder som håller länge

Arbetskläder i verkstäder utsätts för tuffa tag, dag ut och dag in. Det kan därför vara svårt att hålla plaggen rena och snygga: utan slitage, hål eller urblekta färger. Berendsen erbjuder endast arbetskläder av högsta kvalitet som såklart behåller både färg och passform tvätt efter tvätt. Varje gång vi hämtar de smutsiga kläderna för tvätt, kontrolleras de och repareras vid behov; på det viset kan dina arbetskläder hålla länge.


En ren arbetsplats tack vare uppsugningsmattan

Få en ren och säker arbetsplats med vår uppsugningsmatta. Mastermat är specialutvecklad för fordonsbranschen och samlar effektivt upp oljespill. Givetvis är den en del av vår hyr- och tvättservice.

    Vi hjälper gärna till

    Skicka ditt ärende via formuläret nedan - dina frågor är viktiga för oss!

    Redan kund?

    Du kanske också är intresserad av...