Entrémattor för alla behov

Vi svenskar tar alltid så artigt av oss skorna när vi kommer hem till någon. Förklarligt nog gör vi inte det på vårt arbete eller när vi besöker en butik eller restaurang. Och förnuftigt nog är det därför allt fler offentliga platser som har en entrématta strax utanför eller innanför dörren för att fånga upp den värsta smutsen.

Vi på Berendsen har entrémattor för alla typer av entréer och inomhusmiljöer. Vi har full koll på vad som behövs för att mattan ska vara så effektiv som möjligt och passa för ändamålet, både när det kommer till kvalitet, storlek och bytesfrekvens. Med vår mattservice skonar du såväl golv- och inomhusmiljö som städpersonalen - vi kan garantera att 75% av smutsen och fukten fastnar i våra specialutvecklade entrémattor.

Fördelarna för dig är mindre slitage på själva golvet och en renare inomhusmiljö vilket sänker dina städkostnader med upp till 25% har det visat sig. En helt annan fördel är att du hos oss kan designa en matta med egen logotype. Ett välkomnade mottagande av dina besökare samtidigt som du spar pengar. Smart va?

 
 
 
 

Kontakta oss!

Namn*
 
 
Postnummer*
 
Telefonnummer*
 
 
Meddelande
 
 
Företag*
 
 
Email*
 
 
 
 

Andra bra produkter

http://www.berendsen.se/moppar
http://www.berendsen.se/moppar
Moppar

Moppar

Ett modernt moppsystem som förenklar både våt- och torrmoppning.
Läs mer
http://www.berendsen.se/hotell
http://www.berendsen.se/hotell
Hotell & Konferens

Hotell & Konferens

En bekymmersfri textilservice för hotell och konferenscentran.

Läs mer
/web/sweden/57
/web/sweden/57
TORK

TORK

En ren toalett är inte bara bra för företagets image, utan även för besökarnas hälsa.
Läs mer